Ulasan ngeunaan Amarok

  • Yogi
    Amarok ngabantosan kuring ngaraos kakuatan deui. Ngan ukur 5 dinten lebet - sareng dedegan nalika yuswa 18 taun. Kuring nyarankeun ka saha waé anu hoyong pisan ningkatkeun kahirupan séksna.
    Amarok
  • Andri
    Kuring ngagaduhan masalah sareng potency salaku hasil tina prostatitis canggih. Sanaos suksés dina perlakuan prostat, degdegan normal henteu wangsul. Ahli urologi nyarankeun kuring pikeun merhatoskeun persiapan hérbal dumasar kana maca Peruvian, kuring milih amarok. Hasilna muncul saatos 10 dinten, aya gairah anu kuat sareng degdegan batu.
    Amarok
  • Dinda
    Salaki kuring mimiti ngalaman masalah dina ranjang. Anjeunna nyingkahan paguneman langsung, tapi kuring ningali sadayana. Kuring mesen anjeunna Amarok. Butuh waktos anu panjang pikeun ngarayu, tapi anjeunna masih mimiti nyandak kapsul. Saminggu saatos kuring janten langkung bageur, mimiti ngagoda, sareng kuring sorangan yakin kumaha ogé ubar ieu jalan. Candak - anjeun moal kuciwa.
    Amarok
  • Hendra
    Masalah sareng kakuatan dimimitian, libido ngaleungit. Sareng kuring siga henteu gering ku naon-naon, kacuali kuring capé pisan akhir-akhir ieu. Abdi nginum amarok sareng henteu kuciwa. Poténsi balik deui ka normal (langkung saé deui), kuring pinuh kakuatan sareng tanaga, dina ranjang kuring mimiti damel kaajaiban - pamajikan kuring senang. Abdi nyarankeun ka sadayana, teu aya efek samping.
    Amarok
  • Yogi
    Upami anjeun hoyong séks saatos 50 taun - mésér amarok. Pamajikan kuring mesen kursus anu munggaran pikeun kuring, sareng anu kadua kuring nyalira kalayan sengaja mésér. Pangubaran anu saé anu ngahirupkeun deui kabagjaan. Poténsi aya di luhur, kuring asa ngora, malah mimiti bobo hadé.
    Amarok
Peunteun pangguna Amarok
4.5
19